Personalul cheie

Personalul LSS este format din experti extrem de capabili si talentati in diverse domenii. Detalii ale personalului-cheie sunt prezentate mai jos:

Gabriel Ionescu

Gabriel Ionescu este fondatorul și directorul general al Land Support Systems. Gabriel este responsabil pentru dezvoltarea afacerii la dimensiunea actuală. Contributia lui la LSS se manifesta prin cunoștințele sale organizaționale și abilitățile de management al afacerii.

Diana Suflet

Diana Suflet este directorul financiar și administrativ. Diana este un profesionist foarte experimentat, dedicat echipei noastre încă din 2007, ca parte a Grupului Blom. Experiența Dianei în mediile internaționale a asigurat o supraveghere de calitate a gestionarii finanțelor noastre, asigurând stabilitatea pentru planificarile noastre pe termen lung, dovedind abilități foarte avansate de prognoză.

Iulia Birca

Iulia Birca este Managerul de Producție al Land Support Systems. Iulia este un manager foarte dinamic și extrem de capabil, care a contribuit la implementarea cu succes a diferitelor proiecte de prelucrare a datelor GIS, Mapping, Lidar. Iulia a devenit parte a echipei noastre în 2010.

Victor Manciu

Victor Manciu este conducatorul departamentului GIS. Victor s-a alăturat echipei noastre în 2011, ca proaspăt absolvent al Universității Tehnice din Chișinău. De-a lungul anilor, Victor a devenit un specialist foarte tehnic, cu abilități multiple, incluzând o gamă largă de medii GIS și CAD, dar și Lidar sau 3D stringing și modelare PLS CADD.

Zina Manciu

Zina Manciu este șeful Secției de Control al Calității. S-a alăturat echipei noastre în 2012, dupa ce a absolvit Universitatea Tehnică din Chișinău. Capacitatea sa de a înțelege și de a învăța lucruri noi a condus-o să devină o parte importantă a echipei noastre, asigurând calitatea ridicată a lucrarilor noastre.